BERTMANS CENTRUM

BERTMANS CENTRUM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 172 beoordelingen
4 mei 2021 om 14:31 Food is good the portions rather small
2 mei 2021 om 23:03 Very good vegetarian dishes
5 apr 2021 om 15:49 Zoals altijd, TOP! Super netjes verpakt, milieu vriendelijk. Eten smaakte goed, net zoals in het restaurant zelf!
27 mrt 2021 om 22:48 Nou waar zal ik beginnen, de eerste bezorging zou bezorgd worden om 19:00... nooit bezorgd... er stond op de app “uw bestelling is bezorgd” nou echt niet, uiteindelijk 3 min voor 9 ons eten binnen :(
21 mrt 2021 om 15:00 Super weer het eten was heerlijk en rijk gevuld.
11 mrt 2021 om 12:37 Heerlijk gegeten... de Beyond burger is echt een aanrader als je even geen vlees wilt, maar wel de smaak van een goede burger zoekt
7 mrt 2021 om 16:14 Pas nadat ik een klacht had ingediend kreeg ik een uur later de bestelling. Dit ligt niet aan Bertmans maar aan thuisbezorgd. Laat iets van je horen als het niet lukt.
23 feb 2021 om 15:58 It seems like the salad portions are getting smaller and smaller. The quality is great, but the price is too high compared to the quantity, in my opinion.
23 feb 2021 om 13:21 Had allemaal meer smaak kunnen hebben
19 feb 2021 om 22:47 Heerlijk gegeten, goed verpakt, een complete smaaksensatie
16 feb 2021 om 14:03 Heerlijk! Alles goed op smaak en netjes verpakt.
7 feb 2021 om 6:57 Top top top!